söndag 12 augusti 2012

Victoria : prinsessa och mamma av Johan T Lindwall

Den här boken lånade jag till min läsplatta från Uppland-bro bibliotek. Det är mycket smidigt att låna hem böcker till läsplattan. Man kommer på att man vill läsa något, loggar in på bibliotekets e-bok sida, lånar en bok och kan börja läsa direkt utan att behöva ta sig till biblioteket. Man kan även köpa boken som ebok hos Bokus eller Adlibris.

Det här är en uppdaterad version av "Victoria: prinsessan privat" Den innehåller flera nyskrivna kapitel samt allt det som den tidigare boken innehöll. Köp alltså inte båda utan bara den här!

I de här boken har Johan Lindwall lagt till några kapitel om Daniels njursjukdom, bröllopet, skandalen runt kungen och Estelles födelse. Det var roligt att läsa om bröllopet. Jag kommer ihåg känslan av att gå på Stockholms nästan biltomma men desto mera folkfulla gator och tv-sändningen.

Om man ska köpa en bok om Victoria så tycker jag att man ska välja den här. Den ger bra överblick över Victorias liv. Den är dessutom lättläst och välskriven. Johan Lindwall har även skrivit Madeleine: Prinsessan privat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar