fredag 12 februari 2016

The Marriage Wish av Dee Henderson

Det har är den första boken som Dee Henderson fick utgiven. Den handlar om Jennifer som är änka sedan några år tillbaka och Scott som vid 38 års ålder känner sig mer än redo för ett äktenskap. En morgon går Jennifer på stranden hon är ledsen och hon har skadat sig i en olycka. Då möter hon Scott som får intrycket att hon blivit slagen av sin man. Scott ger sig inte utan ser till att få kontakt med Jennifer igen. De lyckas reda ut missförståndet och börjar umgås lite som vänner. Ju mer de umgås ju säkrare blir Scott på att Jennifer är den person han vill spendera resten av sitt liv tillsammans med.

Jennifer älskar Scott men hon är inte säker på att att hon vågar ge sig in i en relation igen. Dessutom är det en sak som hon inte har berättat för Scott, det var inte bara hennes bara hennes man dom dog utan även hennes dotter,Colleen. Chocken när hon fick höra att hennes man hade dött gjorde att dottern föddes för tidigt. Hon levde ett tag innan hon dog. Jennifer vet inte om hon klarar av att bli gravid och föda barn igen och Scott vill så gärna ha en familj och barn. 

När det står klart för Scott att om han väljer att gifta sig med Jennifer så måste han vara bered på att inte få några egna barn så får han mycket att tänka på. Hur mycket älskar han Jennifer och hur viktigt är det med barn för honom. 

Det positiva man kan säga om den här boken är att det inte är det sämsta jag läst av Dee Henderson. Tyvärr är det inte heller det bästa. Jag vet inte alls vad jag tycker om epilogen. Den kändes lite underlig. 

Jag köpte den här boken till min läsplatta från Bokus. Man kan även köpa den som ebok från adlibris och cdon.

Andra böcker av Dee Henderson:
Jennifer: An O'Malley Love Story
The Negotiator
True Devotion
Full Disclosure
Unspoken
Undetected
Taken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar